PKPA TELAH MENGANJURKAN WEBINAR BERTAJUK “SHARING BEST PRACTICES : PRACTICAL BASED LEARNING DURING PANDEMIC”

25 Oktober 2020 | Bachok. Pusat Kecemerlangan dan Pembangunan Akademik telah menganjurkan satu sesi Webinar yang bertajuk “Sharing Best Practices : Practical Based Learning During Pandemic”.

Sesi webinar ini telah menghimpunkan beberapa panel daripada luar bagi berkongsi cara terbaik mereka dalam melaksanakan pengajaran dan pembelajaran dalam talian (PnP DT) sepanjang Pandemic Covid-19.

Antara panel-panel adalah :

1. Dr. Adli Azam Bin Mohammad Razi (Cardio Thoracic Surgeon, Head of Unit Cardiovascular & Thoracic Surgery, Department of Surgery, faculty of Medicine, Universiti Teknologi MARA).
  2. Assoc. Prof. Dr. Hairul Annuar Bin Tajuddin. (Deputy Deans (Development), Faculty of Science, Universiti Malaya.)
  3. Ms. Siti Ramadhaniatun Binti Ismail (Head of Scholl Food Studies & Leisure Management, Taylor’s University).
  4. Dr. Nurshahirah Binti Shaharulnizim (Lecturer, Faculty of Veterinary Medicine, Universiti Malaysia Kelantan).

Untuk mengikuti sesi Webinar “Sharing Best Practices : Practical Based Learning During Pandemic”, sila klik pada pautan berikut : https://drive.google.com/file/d/1QaeXm0oT5GHmVwt2RK0pZ-g9_zB9G9j6/view