Staf Pusat Kecemerlangan dan Pembangunan Akademik (PKPA) Antara Penerima Dalam Anugerah Perkhidmatan Cemerlang UMK (APC 2019)

Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang UMK 2019 telah dimeriahkan dengan taf Pusat Kecemerlangan dan Pembangunan Akademik (PKPA) sebagai penerima. Majlis telah dipengerusikan oleh Pengarah Lembaga Pengurusan Universiti (LPU) UMK, YBhg. Dato'(Dr). Hussamuddin Bin Hj. Yaacub.

Staf PKPA yang menjadi penerima adalah :

Prof. Dr. Suria Binti Baba (Pengarah, Pusat Kecemerlangan dan Pembangunan Akademik) – Anugerah Jasa Setia

Prof. Madya. Dr. Mohamad Najmi Bin Masri (Ketua Pembangunan Akademik, Pusat Kecemerlangan dan Pembangunan Akademik) – Anugerah Gemilang Universiti (Perundingan)

Puan Siti Hajar Binti Hassan (Penolong Pendaftar, Pusat Kecemerlangan dan Pembangunan Akademik) – Anugerah Gemilang Universiti (Perkhidmatan 1)

Puan Che Nurul’ Nyunni Binti Ibrahim (Pembantu Tadbir (P/O), Pusat Kecemerlangan dan Pembangunan Akademik) – Anugerah Perkhidmatan Cemerlang